VIDEO KISAH BENAR: Meninggal Dunia 10 jam Selepas Berkahwin

Video Perkahwinan Menyayat Hati Menjadi Viral, Ditonton 8 Juta
Kisah perkahwinan ini berjaya meruntunkan hati ramai setelah menonton video wedding ini. ini kisah benar perkahwinan Rowden and Leizl.

Pasangan berasal dari Filipina ini pada asalnya ingin berkahwin pada hari lahir Rowden yang ke 30. Namun takdir menentukan segalanya, Rowden disahkan menghidap penyakit cancer atau baraj tahap 4 iaitu paling kritikal.





Melihat keadaan yang semakin teruk dan tidak bermaya, Rowden memberi hasrat dan impian terakhirnya sebelum dia pergi untuk selama-lamanya. Rowden ingin berkahwin dengan Leizl dan berharap perkahwinan dipercepatkan.


Keadaan Rowden yang lemah, membuatkan family dan sahabat mengatur perkahwinan mereka dengan segera.


Rowden dan Leizl akhirnya disatukan dan berkahwin dengan keadaan yang agak meriah. Keadaan menjadi hiba apabila keluarga dan sahabat handai menangis hiba namun tetap gembira kerana perkahwinan itu menunaikan impian terakhir Rowden.


Rowden meninggal dunia 10 jam selepas berkahwin dengan Leizl.




Sumber hotlips-yuya.blogspot.com

27 Responses to " VIDEO KISAH BENAR: Meninggal Dunia 10 jam Selepas Berkahwin"

  1. first time nmpk mcm ni ..sedih

    ReplyDelete
  2. so sad..hope the girl and family will be strong..may your love meet again in heaven

    ReplyDelete
  3. Plz be strong...your love with him forever...

    ReplyDelete
  4. Sedih.......meleleh jugak air mata ku ini.

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. love dat nver be end, right??

      Delete
    2. Yup .. that's true .. Love never be end .. ^_^

      Delete
  6. Rest in peace. Condolence to the families, be strong, May God bless.

    ReplyDelete
  7. Love Until End Of Live
    Cinta Hingga Hujung Nyawa

    ReplyDelete
  8. i am moved by watching this video and it touches my heart to see such a true love and my deepest condolences to the family,friends and the wife on the lost and may god bless his soul and place him in heaven...be strong

    ReplyDelete
  9. tak sedih pun..biasa jer..benda2 mcm nk sedih buat apa..nk menagis pasal palestine ka syiria ka tak per la jgk ni pasal kafir kawin pun nk nangis ka..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jgan main agama la buz... apa, ingat agama kafir bukan orang juga ka ? What a thinking.. sempit btul ..

      Delete
    2. Pathetic la u ni. Ni dua benda berbeza, so u can still cry about it. Kalo ko nangis pasal palestin tu pastu orang ckp benda tu tak patut ko nangis, what do u feel? Lol

      Delete
    3. kau lah orang paling 'NOOB' dalam dunia ni...

      Delete
    4. orang jenis ni cerita apa pun tetap dia je nak menang.

      Delete
  10. mari ke blog saya >.<
    baru bukak
    mungkin dapat menarik minat anda ???
    mohon bantuan tuan tunya blog ni tak delete comment ni

    #link blog
    http://media-bergetar.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. dalam islam kita mesti mati dapatkan syurga Allah swt, jangan mati di persia-siakan hidup di buai mimpi nikmat dunia yg hanya racun mendatangkan kegagalan selama-lama tidak dapat di baiki lagi Allahu 'Alam

    ReplyDelete
  12. kisah sedih..

    Entri terbaru saya dalam blog Hero Borneo

    ReplyDelete
  13. cukup terharu dengan kisah cinta mereka..

    Entri terbaru saya dalam Blog Hero Borneo

    ReplyDelete
  14. kalau bernazar dalam islam pn wajib tunaikan ,,untuk kearah kebaikan.

    ReplyDelete
  15. Hey orang muda jangan sangka kamu x mati...
    Hey orang tua jangan sangka x mati langsung...
    (ustaz Haslin Billywood)
    Dari itu bersyukurlah sentiasa kepada Allah.
    Allah yg mencukupkan segalanya.

    ReplyDelete
  16. Kuala Lumpur: Usia mereka hanya 10 tahun. Tapi, luahan hati terhadap penderitaan penduduk Gaza menerusi surat dalam Bahasa Inggeris amat mengagumkan.
    Memang menyentuh perasaan. Baca isi kandungan surat ini --> www.sinarharian.com.my/si-kecil-selami-derita-Gaza.html

    ReplyDelete
  17. My friends told me that on http://clashofclanshelper.com/ - you receive free Clash of Clans gems instantly! Best players use this!! (5IZMUkGDGR)

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.