Seram Penampakan Lembaga Misteri di Checkpoint Sandakan !!

Kemalangan yang berlaku berdekatan Checkpoint Batu 32 Sandakan, Sabah pada pada 12:09 pagi  ini mengundang seribu persoalan apabila kelibat makhluk yang tidak dikenali telah muncul semasa gambar diambil tanpa disedari.

Menurut saksi kejadian dikenali sebagai Jabbar yang melaporkan, ketika melalui jalan terbabit, beliau hanya mengambil gambar insiden kemalangan tersebut yang membabitkan sebuah lori treler terbalik dan tidak sama sekali menyangka terdapat satu objek pelik pada gambar terbabit.

“Saya sedar ada ‘sesuatu’ hanya selepas saya meneliti balik gambar ni.” Lapor Jabbar kepada kami.



Kemunculan imej misteri terbabit menimbulkan rasa pelik dan seram kepada mereka yang melalui jalan tersebut.

“Inilah gambar yang saya dapat fresh-fresh dan hanya bulatan merah sahaja yang saya letakkan.” Ulas Jabbar.

Apa-apapun, semua yang berlaku atas kehendak Allah S.W.T.

Hanya Dia yang tahu apakah benda ini.


Wallahualam.

Sumber oopsshmedia.blogspot.com

7 Responses to "Seram Penampakan Lembaga Misteri di Checkpoint Sandakan !!"

  1. WOW, CLICK HERE to Watch Miley Cyrus Saxiest Moments - MUST SEE!!!

    ReplyDelete
  2. CLICK HERE to Watch Saxy Reporter Rebecca Grant On Camera B00B Grab At Los Angeles Clippers Game (VIDEO)













































    ReplyDelete
  3. KUALA TERENGGANU - Seorang remaja perempuan hidup dalam ketakutan selepas tindakannya menghantar gambar bogel kepada teman lelaki baru dikenali mengundang padah apabila dirinya diaibkan susulan penyebaran gambar tersebut.
    Berita penuh --> www.sinarharian.com.my/bimbang-gambar-bogel-tersebar.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Remaja tu engkau kan...sebab tu engkau ulang2 share berita ni kat merata tempat...kan senang engkau upload je gambar bogel kau, 1 malaysia boleh tgk..kau pun boleh popular..senang bisnes...tuiii...!

      Delete
  4. saya tak berani nak komen benda ini..terlalu misteri

    Entri terbaru saya dalam Blog Hero Borneo

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.