Aaron Aziz Muat Naik Gambar Seluar Dalam Memerli Seseorang

Terkejut besar peminat yang mengikuti akaun Instagram Aaron Aziz semalam apabila pelakon tersohor itu memuat naik gambar sehelai seluar dalam.

Maklumlah selama ini Aaron dikenali sebagai artis yang biasa berkongsi gambarnya bersama keluarga, promosi iklan dan lakonan terbaru atau majlis yang dihadiri sahaja.

Tup-tup terselit gambar seluar dalam putih di atas, dah tentu objek ini mengejutkan semua orang hingga rata-rata peminat membuat andaian bahawa akaun Instagram tersebut telah digodam pihak tertentu.

Tak kurang juga ada yang faham bahawa gambar tersebut memang dimuat naik Aaron untuk memerli individu tertentu yang tertinggal seluar dalamnya dan suka bersikap bermuka-muka berdasarkan kapsyen dibuat namun ia dianggap satu tindakan yang boleh mencetus kontroversi.
Sumber mynewshub.my

3 Responses to "Aaron Aziz Muat Naik Gambar Seluar Dalam Memerli Seseorang"

  1. KUALA TERENGGANU - Seorang remaja perempuan hidup dalam ketakutan selepas tindakannya menghantar gambar bogel kepada teman lelaki baru dikenali mengundang padah apabila dirinya diaibkan susulan penyebaran gambar tersebut.
    Berita penuh --> www.sinarharian.com.my/bimbang-gambar-bogel-tersebar.html

    ReplyDelete
  2. Sejarah sebuah kota yang penuh dengan maksiat dan kesemua penduduk kota tersebut telah diazab oleh Allah dengan berlakunya letusan Gunung berapi...
    Sejarah Kota Pompeii Yang Musnah Akibat Letusan Gunung Vesuvius

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.