Adam Corrie Kena Marah Solat Jemaah Di Set Pengambaran

Menerusi hotlips-yuya hari ini dam Corrie telah menceritakan satu pengalaman yang tidak dapat dilupakan

Adam Corrie telah menceritakan satu pengalaman yang tidak dapat dilupakan ketika berlakon adalah ditegur dan dimarah kerana menunaikan solat di set pengambaran.

Dikatakan Adam Corrie menunaikan solat jemaah bersama isterinya namun telah dimarahi oleh seorang yang beragama Islam. 

Alasan yang diberikan adalah kerana solat jemaah itu menganggu masa pengambaran. Ish ish macam ni pun ada.

Adam Corrie berkata dia bersolat pun bukannya lama dan langsung tak menganggu masa pengambaran. Itulah antara cabaran yang dihadapinya setelah memeluk agama Islam. 

Sumber hotlips-yuya.blogspot.com

11 Responses to "Adam Corrie Kena Marah Solat Jemaah Di Set Pengambaran"

  1. ntah apelah nk jadi ngan org kita skrg nii..

    ReplyDelete
  2. Allah suka org2 yg sabar..byk khimahnya.. teruskan adam corie ��

    ReplyDelete
  3. Mintak detail org yg marah tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebenarnya org yg marah tu malu sendiri...
      Coz dia pun tak sembayang...tahniah adam

      Delete
    2. Memang giler org yg marah tu. Tak ada iu agama langsung

      Delete
  4. Sabor bnyk2 Adam cam ni klu orng islam keturunan pd IC sj islam tp hakikatnya sendiri th...

    ReplyDelete
  5. Org mcm tu baik ajak solat jemaah same2 n suruh die jdi imam..terketar2 la die...

    ReplyDelete
  6. Tak nak solat pon jng ajak org tambah dosa dng Marah org solat .kayu betul .ht gelap .DOA untuki dia .

    ReplyDelete
  7. Allah sentiasa akan bersama mu Adam.. Kamu dijalan yang benar

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.