VIDEO: CCTV susulan Mahasiswi Malaysia Dir0g0l Tiga Lelaki Di Bandung!

17 Mei lalu merupakan tarikh yang menjadi detik ngeri buat seorang penuntut Malaysia di Indonesia apabila dirogol tiga lelaki tidak dikenali.

Susulan daripada: Mahasiswi Malaysia Dir0g0l Tiga Lelaki Di Bandung!

Mahasiswi kedoktoran dari Universiti Padjadjaran, Bandung itu diculik ketika mahu mengeluarkan wang di ATM berhampiran rumah sewanya.

Mangsa kemudiannya Dir0g0l bergilir-gilir oleh tiga lelaki dalam kereta yang dipandu sebelum ditinggalkan 40 kilometer dari tempat dia diculik di tempat letak kereta RM Grafika, Tangkuban Perahu.

Kejadian ini rupa-rupanya sempat dirakam sebuah kamera CCTV yang terdapat pada salah satu restoran di situ.

Amat menyedihkan apabila dapat dilihat, mangsa berjalan terhuyung hayang selepas ditinggalkan sambil meminta pertolongan.

Dia kemudiannya diselamatkan pasangan suami isteri yang membawanya ke hospital.

Selain Dir0g0l, mangsa juga disamun penjenayah terbabit yang turut mengambil wang tunai, telefon bimbit dan komputer riba miliknya.

Kereta penjenayah turut dapat dilihat dalam rakaman CCTV memecut meninggalkan lokasi selepas menurunkan mangsa.

Sudah pasti, insiden ini merupakan satu pengalaman pahit buat mangsa yang berusia 20 tahun dan baru berada di semester satu pengajiannya.

Didoakan semoga penjenayah kejam yang terlibat dalam kes ini akan segera dapat ditahan dan dibawa ke muka pengadilan.Sumber www.siakapkeli.com

0 Response to "VIDEO: CCTV susulan Mahasiswi Malaysia Dir0g0l Tiga Lelaki Di Bandung!"

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.