Sharifah Sakinah Dan T-Shirt ‘Cantik Tak Bontot Saya’


SIAPA yang tidak kenal pelakon kontroversi Sharifah Sakinah yang semakin aktif dengan kempen kecergasan yang dinamakannya ‘Fitnessakinah’.

Selari dengan itu, dia juga pernah mempromosikan baju T dengan ‘tagline’ yang mungkin agak keterlaluan termasuklah, ‘Jogging Sampai Kentut’ dan ‘Cantik Tak Bontot Saya’ di akaun Instagramnya.Justeru, ramai yang mengkritik tindakannya itu dan menyifatkan ia tidak manis untuk dipakai.
Bagaimanapun, Sakinah punya jawapan yang tersendiri menerusi mStar Online:

“Ia bukan gimik, pada saya kalau sesuatu perkara itu bagus orang akan ingat dan jika tidak bagus sekalipun orang lagi akan ingat. Lebih ramai yang kutuk, bermakna lebih ramai yang sedar tentang fitness saya dan bagi saya ia adalah satu strategi pemasaran sahaja.

“Bohonglah kalau saya kata tidak penat dengan cacian masyarakat tetapi saya tidak kisah dan malas untuk ambil pusing. Saya buat tidak tahu sahaja kerana kalau saya melawan nampak saya seperti mereka terpulang kepada mereka untuk terima atau tidak.”

Hmm..rasanya peminat menegur demi kebaikan Sakinah. Mereka pun tidak punya medium lain untuk berhubung dengan artis kesayangan mereka kecuali di akaun sosial.

Kalau rasa teguran terbuka itu mengaibkan, adalah lebih baik para artis meletakkan alamat email peribadi mereka bagi memudahkan komunikasi dengan peminat, tak gitu?

Sumber http://mynewshub.my/

0 Response to "Sharifah Sakinah Dan T-Shirt ‘Cantik Tak Bontot Saya’"

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.