40 Binatang "Ratah" Dua Remaja Perempuan Di Ketereh, Kelantan

Mengejutkan. Seorang remaja perempuan berusia 14 tahun membuat laporan di Balai Polis Ketereh kerana telah di ratah secara beramai-ramai oleh 40 ekor binatang berbangsa melayu di sebuah rumah di kosong di Ketereh, Kelantan.

Pengadu telah dihantar ke hospital perubatan Kuala Krai untuk membuat pemeriksaan lanjut.

Hasil awal rawatan mendapati ada kesan koyakan teruk dan kesan kemasukan yang berulang-ulang kali pada bahagian kema-luan mangsa.

Bersama-sama mangsa terdapat juga dua orang saksi yang merupakan rakannya.Mangsa merupakan anak sulung daripada 3 beradik. Beliau dan keluarganya tinggal di Kuala Krai dan bersekolah di SMK Bandar Kuala Krai, Kn. Ayah mangsa merupakan seorang peniaga roti canai manakala ibunya surirumah sepenuh masa.

Kes disiasat di bawah Sek. 376 Kanun Kesiksaan.Rakaman percakapan pengadu diambil oleh Insp.Aisyah IPD Pasir Puteh dan pengadu telah diperiksa oleh Pegawai Perubatan di Hospital Kuala Krai.Berita ini juga mengejutkan Ahli Parlimen Ketereh, Tan Sri Annuar yang turut berkongsi laporan polis berkenaan berita ini di laman Facebooknya. Beliau juga berharap kes ini dapat diselesaikan secepat mungkin. 

Sumber kezoom.blogspot.com

1 Response to "40 Binatang "Ratah" Dua Remaja Perempuan Di Ketereh, Kelantan"

  1. Kalau terbukti . . Maka laksana kan hudud ke mereka semua

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.