Datuk Ramli MS Mengamuk dan Mencarut Di Facebook

NAMPAKNYA agak sukar untuk kami tidak terus berkongsi cerita mengenai kontroversi perkahwinan rahsia Datuk Ramli MS dan Alyah.

Gara-gara perkara itu, Ramli juga dikatakan telah memaki pengguna akaun Facebook menerusi ruangan komen, memetik laporan Murai.com.

Dia juga turut menggunakan perkataan kurang sopan yang berbunyi:

“Wei p***m*k korang!!! Korang tau ape aku ckp kat wartawan tak? Kenape nak heboh cam aku kena tangkap jual dadah? Korang buat hal korang ok!!! Hak mutlak aku.”




Kalau dilihat pada komen-komen tersebut, tidak dinafikan ada yang agak biadap dan cuba membuat provokasi terhadap Ramli.

Tapi, mungkin pada masa ini, adalah lebih baik jika komposer itu tidak membuat sebarang kenyataan yang berbaur kemarahan bagi mengelakkan lebih banyak kontroversi timbul.

Sumber mynewshub.my

13 Responses to "Datuk Ramli MS Mengamuk dan Mencarut Di Facebook"

  1. Replies
    1. WAJIB BACA !!!

      Kisah Benar Kahwin Mudah, Halal, Elak Maksiat.
      Anak-anak muda di luar sana patut baca & elakkan dari bercouple tanpa nikah ni. Baca cerita ni --> www.mymediahub.com.my/kisah-benar-kahwin-mudah-halal-elak.html




      SENSASI !!

      Kenapa Ada Beza Kelas Wira Mh17 VS Perwira Lahad Datu?
      Kenapa begitu hebatnya kerajaan menyanjung ketibaan mangsa pesawat MH17? Kenapa tidak kepada suami kami yang terkorban semasa pertempuran di Lahad Datu dulu? Adakah mangsa pesawat MH17 lebih ‘PERWIRA’ dari suami kami?Baca kisah penuh di --> www.mymediahub.com.my/kenapa-ada-beza-kelas-wira-mh17-vs.html

      Delete
    2. PANAS Pelajar Bertudung Labuh Tapi Selfie Bogel

      KLIK SINI http://www.medialah.com/2014/09/pelajar-bertudung-labuh-tapi-selfie-bogel/

      Delete
  2. VIDEO) WOW, KLIK DI SINI untuk "MILEY CYRUS" saat-saat yang paling sekksi - MESTI LIHAT!!!

    ReplyDelete
  3. adess.. lantak ke dia la nak kawen ke apa.. xyah campur hal dia.. masing2 buat hal sendiri..

    ReplyDelete
  4. My friends told me that on http://clashofclanshelper.com/ - you receive free Clash of Clans gems instantly! I just tried that! (txDnEpVaY9)

    ReplyDelete
  5. Biarlah dorg nika kat mane pon aslkn ikatan dah sah... doa kan je dorg tkya lah nk mengata2 sgt dpt dosa percuma je mcm lah diri kite ni perfect sgt nk ckp2 psl hal org...

    ReplyDelete

Note: only a member of this blog may post a comment.